Hebben jullie de nieuwe website van Sports Exposure al gezien? Weer een site afkomstig vanuit Sumedia! Wederom zijn wij trots op het resultaat. Hoe trots? Dat vertellen wij jullie graag.

Sports Exposure is de specialist op het gebied van TV Reclameboarding bij sportwedstrijden. Een topmiddel om de ‘top of mind’ positie van een imago te versterken. Sports Exposure vond dat het tijd werd voor een nieuwe website. Een site wat sport in en uit ademt. Sport is dan ook een belangrijk element wat overal terugkomt in de site. En wie aan sport denkt, denkt natuurlijk aan winnen!

En met deze gedachte zijn de design Kings aan de tekentafel gaan zitten. Niks was te gek en alles mocht. Zo loop je opeens als een speler het veld op, om daarna bij de verschillende voetbalstadions als supporter op de tribune te zitten. Het product komt door het nieuwe design echt tot leven. Dus 1-0 voor Sumedia. 

Na het eerste doelpunt was het de beurt van de frontend Kings. Aan hun de mooie taak om het design echt tot leven te laten komen en verder te scoren. Om te winnen is samenwerken natuurlijk belangrijk. En daarom zijn wij bij Sumedia een groot fan van samenwerken. Elke developer spreekt namelijk zijn eigen code taal. Door samenwerken worden de codes alsmaar strakker. En strakke codes maakt ons, bij Sumedia, gelukkig! Maar om deze strakke codes te krijgen moeten  de frontend Kings gemakkelijk en tegelijk in dezelfde bronnen kunnen werken. Want het zou zonde zijn als elkaars codes overschreden worden.

Door gebruik te maken van Git, kan er tegelijk samengewerkt worden in dezelfde versie. Git zorgt er namelijk voor dat nieuwe versies ingediend worden in een lokale kopie van de opslagplaats op het moment dat er een aanpassing gemaakt is. Op elk gewenst moment kan deze lokale opslagplaats gesynchroniseerd worden met de server. Het voordeel hiervan is dat nieuwe revisies ingediend kunnen worden, zelfs als er geen internet verbinding beschikbaar is. 

De doelpunten bleven maar gescoord worden door deze Kings voor Sports Exposure. Ook nu de site live staat. Zorgen onze andere Kings & Queens ervoor dat er gemeten en geanalyseerd wordt. Zodat de juiste spelers blijven spelen en wij blijven scoren. 

Sport is samenwerken. Samenwerken maakt je sterker en sterker. Meer wedstrijden worden gewonnen en topresultaten worden behaald. Zo ook bij Sumedia! Wij blijven trots en kunnen niet wachten om de volgende wedstrijden te winnen! Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hier de site van Sports Exposure.

Geïnteresseerd in één van onze diensten?

Neem dan contact op met Karen onze Project Queen!

karen2