De vraag van Giathlon '15 aan Sumedia

With an open mind

Zondag 13 oktober organiseren wij in Dordrecht de Giathlon ’15, een nieuw sportief evenement en meteen de grootste indoor triathlon van Europa. Daarmee hopen we een zo groot mogelijk bedrag in te zamelen om de gehandicaptensport een steuntje in de rug te geven. Jullie bouwen al enkele jaren een perfect functionerend platform voor de Amsterdam City Swim. Zouden jullie voor ons een soortgelijk podium kunnen ontwikkelen?

Realisatie

Lopen, fietsen en zwemmen zijn de meest toegankelijke sporten die er zijn. Voor mensen met een handicap is een rondje fietsen of een frisse duik in het water echter allesbehalve vanzelfsprekend. Daar willen sportmarketingbureau Triple Double en stichting Start2Finish, in nauwe samenwerking met het Fonds Gehandicaptensport, eventmarketingbureau D&B en Sumedia, door de organisatie van de Giathlon ’15 verandering in brengen.

Doelstelling van de Giathlon ’15 is zoveel mogelijk geld in te zamelen om sporten voor Nederlanders met een handicap toegankelijker te maken. Voor hen vraagt sporten tenslotte vaak niet alleen een uiterste inspanning, maar ook de nodige ondersteuning. Zo is het voor mensen met een handicap in veel gevallen amper mogelijk om binnen een straal van tien kilometer van hun leefomgeving aan sport te doen.

Net als bij de Amsterdam City Swim kunnen bezoekers van het platform individuele deelnemers sponsoren of een algemene donatie doen. Daarnaast bevat het volledig geautomatiseerde platform onder andere interviews met en achtergrondverhalen over zowel professionele als gehandicapte sporters, aanmeldformulieren, informatie over het evenement en de individuele deelnemers en een webshop. Items als het aftellen naar de datum van het evenement en de stand van zaken wat de donaties betreft, worden steeds geactualiseerd.

Het resultaat

Het platform wordt per dag drukker bezocht en ook het aantal deelnemers en het ingezamelde bedrag groeien gestaag. De organisatoren zijn dan ook erg blij met de belangenloze inspanningen van Sumedia: “Het concept van dit evenement is uniek, maar dat geldt zeker ook voor het platform. De verwachting dat we de sportdroom van een grote groep mensen met een handicap kunnen laten uitkomen, is mede dankzij Sumedia meer dan gerechtvaardigd.”

  • Gallery item
  • Gallery item
  • Gallery item
Geïnteresseerd in één van onze diensten?

Neem dan contact op met Arthur onze Project King!

Arthur-hdr-white

Projects

Made with passion