De vraag van Lotto aan Sumedia

With an open mind

Lotto gelooft net als Sumedia dat sport en bewegen aan de basis van een gezonde en krachtige samenleving staan. Jaarlijks draagt de Lotto meer dan € 40 miljoen af aan zowel top- als breedtesport (amateursport). Door het steunen van 6 toertochten wilde Lotto nog eens het belang van breedtesport in Nederland onderstrepen. “De 6 van Lotto” zijn 6 aansprekende toertochten verspreid over Nederland met als afsluiter de ‘eigen’ toertocht: De 6e van Lotto”.

De vraag aan Sumedia was om een sportief en visuele site te ontwikkelen met informatie over deze 6 tochten met een tweetal actie pagina’s.

Realisatie

In nauwe samenwerking met atletenmanagement en consultancy bureau House of Sports en de Lotto ontwikkelde Sumedia een visueel aantrekkelijke site met een overzicht van alle tourtochten, programma’s, foto’s en video’s van de evenementen. De site bevat onder andere het Lotto Hoger- Lager spel, nieuws over de tourtochten en antwoord op de meest gestelde vragen.

Naast de website van de 6vanlotto heeft Sumedia ook de website #Samenjuichen gerealiseerd. Waar Team LottoNL-Jumbo aangemoedigd kon worden door persoonlijke gelukwensen achter te laten voor het team of voor een specifieke renner.

Het resultaat

Twee prachtige sites en een zeer geslaagde samenwerking met top partner Lotto!

  • Gallery item
  • Gallery item
  • Gallery item
Geïnteresseerd in één van onze diensten?

Neem dan contact op met Arthur onze Project King!

Arthur-hdr-white

Projects

Made with passion