Live binnen twee weken

De telefoon rinkelt, aan de andere kant horen we een stem die vraagt, ‘Hoe snel kunnen jullie een complete website met logo en huisstijl ontwerpen en bouwen? Toevallig binnen twee weken? Want dan gaan we Onlane lanceren’. Zonder enig moment van twijfel roepen wij ‘Natuurlijk kunnen wij dat!’. 

Onlane, voorheen bekend als multichannelnetwerk Mediakraft, is sinds 1 mei in handen van de jonge televisieproducent Iris van den Ende, eigenaresse van MediaLane. Een bekend bedrijf, alleen nu in een nieuw jasje. Maar een nieuw jasje heeft natuurlijk ook een nieuw logo, nieuwe huisstijl en website nodig. Oftewel een geweldige uitdaging voor Sumedia! 

Zo gezegd, zo gedaan. De creatievelingen binnen Sumedia gingen meteen aan de slag en de meest vette ideeën kwamen voorbij tijdens de eerste brainstorm. Iedereen werkte mee, ook de developers kwamen met mooie plannen. En voor we het wisten stond de site op papier. Wat een vette website! De developers stonden te springen om aan de slag te gaan met het bouwen van de site. 

Wat zijn wij bij Sumedia trots op ons team, dat wij deze vette website binnen twee weken gerealiseerd hebben! Petje af jongens! 

Ben jij nieuwsgierig geworden? Hier is die dan www.onlane.nl

Geïnteresseerd in één van onze diensten?

Neem dan contact op met Arthur onze Project King!

Arthur-hdr-white