Met trots mogen wij jullie vertellen dat Sumedia voor de tweede keer verantwoordelijk is voor de website van Amsterdam City Swim.

Voor de vijfde keer op rij wordt de zwemtocht door de Amsterdamse grachten, om aandacht voor de ziekte ALS en geld te verzamelen voor onderzoek, georganiseerd. Vorig jaar deden er ruim 2300 zwemmers mee en werd er bijna twee miljoen euro opgehaald.

Een goed doel, met een goede website

En bij een goed doel, hoort natuurlijk een goede website. Een website waar iedereen op terecht kan. Voor de dapperen onder ons die de koude gracht gaan trotseren, voor de andere helden die geld willen doneren voor onderzoek naar ALS en de plek om informatie op te zoeken.
Dit was dan ook het doel van Sumedia. Daarom is er een volledig profiel systeem met bijbehorende donatie modules gebouwd om te zorgen dat er met veel gemak geld gedoneerd kan worden. Maar ook de mogelijkheid om via een paar klikken je in te schrijven. En mocht je vergeten zijn wanneer de Amsterdam City Swim plaatsvindt? Dan tel je gewoon met ons af. Bovenaan de website wordt op de seconde nauwkeurig aangegeven wanneer het startsein gegeven wordt.

Dus vanaf vandaag kan iedereen zich inschrijven! En je bent niet de eerste, vanochtend vroeg waren er al 300 enthousiaste zwemmers zich tegelijk aan het inschrijven. Wow!

Dat wij trots zijn hebben we al verteld. Want een website die licht moet zijn en toch zo snel mogelijk, ondanks alle validatie en database connecties, zonder slag of stoot 300 inschrijvingen tegelijkertijd kan verwerken blijft een uitdaging. Het is gelukt. Dus kom maar op met alle inschrijvingen, Sumedia is er klaar voor!

Ben je nieuwsgierig of wil jij je ook inschrijven? Bekijk hier de website www.amsterdamcityswim.nl

Geïnteresseerd in één van onze diensten?

Neem dan contact op met Arthur onze Project King!

Arthur-hdr-white